%d8%aa%d8%b9%d8%a7%d9%88%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%aa%d8%b1-%d8%a8%d9%81%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3
اهدا لوح تقدیر و تندیس تعاونی برتر به شرکت لبن دوش غرب در جشنواره تعاونی های برتر استان کردستان
شهریور ۱۸, ۱۳۹۵
بالاترین-امتیاز-درجه-بندی-واحد-تولیدی-بفرین
کسب بالاترین امتیاز درجه بندی واحدهای تولیدی استان کردستان در سال ۹۴ توسط شرکت لبن دوش غرب
آبان ۴, ۱۳۹۵
نمایش همه

برپایی نمایشگاه صنایع غذایی استان در ستاد دانشگاه علوم پزشکی با حضور شرکت لبن دوش غرب

%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d8%b1%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d9%81%d8%b1%db%8c%d9%86

نمایشگاه صنایع غذایی استان کردستان به مدت سه روز ( ۲۸ لغای  ت ۳۰ مهرماه) در ستاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این نمایشگاه که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، معاونین بهداشتی و غذا و دارو دانشگاه  افتتاح گردید، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به بیان اهداف برپایی این نمایشگاه، گفت: این نمایشگاه به منظور فرهنگ سازی و آشنایی اقشار مختلف جامعه با محصولات غذایی سالم و دارای نشانگر رنگی مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار می گردد.

دکتر کامبیز حسن زاده افزود: در این نمایشگاه سعی می شود که عموم مردم به عدم تهیه محصولات قاچاق، فاقد مجوز وناسالم که علاوه بر آسیب های اقتصادی، سلامت آحاد جامعه را نیز به مخاطره می اندازد آگاه و تشویق شوند.

وی اظهار داشت: این نمایشگاه شامل ۲۳ غرفه از صنایع و کارخانه های تولیدی غذایی و آشامیدنی در سطح استان می باشد که بیشترین تعداد شرکت کننده از صنایع لبنی استان هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد: در حاشیه این نمایشگاه نیز غرفه های معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه به آگاه سازی و اطلاع رسانی از طریق توزیع بروشور و پمفلت می پردازند.

لازم به ذکر است که شرکت لبن دوش غرب با ارئه محصولات سلامت محور جدید مانند شیر غنی شده با ویتامین d3 و ماست پروبیوتیک در این نمایشگاه شرکت نمود و غرفه شرکت مورد استقبال خوب همشهریان گرامی قرار گرفت.

 

 

 

imag0039-2

 

imag0039

 

imag0039-3