
پنیر
پنير محصولي تخميری است که از انعقاد شير به روشهای لاکتيکي (با استفاده از استارترها) و آنزيم (مايع پنير) به وجود مي آيد. هدف از اين فرآيند افزايش ماندگاری شير تا حدود دو ماه بيشتر و همچنين ايجاد تنوع در عطر، طعم و بافت اين فرآورده تخميری و ارتقاء ارزش غذایی با افزايش درصد چربي، پروتئين و کلسيم مي باشد.
پنير از ديدگاه بافت به سه گروه سخت، نيمه سخت و نرم و از ديدگاه طعم به دو گروه «ساده» و «پروسس» تقسيم ميگردد. پنير های ساده شامل پنيرهای سفيد ايراني و پنيرهای رسيده در آب نمک مي باشد، پنيرهای پروسس پنيرهایی هستند که از طريق افزايش درصد چربي، پروتئين و افزودني های مختلف با فرآيند خاص به وجود مي آيند.

پنیر خامه ای
اطلاعات تغذیه ای
حجم | 100 گرم | 300gr |
---|---|---|
چربی | 28 درصد | 28 % |
ماندگاری | 75 روز | 75days |
تعداد | 24 عدد | 24pcs |
نوع بسته | کارتن | Carton |

پنیر فتا 300 گرمی
اطلاعات تغذیه ای
حجم | 300 گرم | 300gr |
---|---|---|
چربی | 8 درصد | 8 % |
ماندگاری | 75 روز | 75days |
تعداد | 24 عدد | 24pcs |
نوع بسته | کارتن | Carton |

پنیر فتا حلب 13 کیلویی
اطلاعات تغذیه ای
حجم | 13 کیلویی | 13kg |
---|---|---|
چربی | 8 درصد | 8 % |
ماندگاری | 75 روز | 75days |
تعداد | 1 عدد | 1pcs |
نوع بسته | حلب | Metal Can |